Welkom op de site van “Oog voor paard en ruiter”

Mijn naam is Ivonne Hendriks. Nadat ik in 1996 een vertrouwensdemonstratie had gegeven voor de NVVR in Ermelo kwamen er heel veel mensen naar mij toe die om les gingen vragen. Ik stond versteld, want tot dan werkte ik eigenlijk vanuit mijn gevoel. Door die vraag ben ik wel mijzelf  gaan scholen voor de theoretische onderbouwing. En als je er eenmaal mee begint is er geen einde.

Eerst I.S.P.H . Een holistische ruitersport opleiding met de focus op duurzame dressuur. Daarna nog een tweetal instructeursweken grondwerktraining bij Emile Voest. Vervolgens alle modules voor Massagetherapie bij mensen doorlopen. Ondertussen in aanraking gekomen met Centered Riding ( zie verderop op mijn side) waar ik ondertussen level II  in ben geworden.

Het leren is eigenlijk nooit gestopt en met mijn ervaring en expertise is mijn grootste kracht mijn veelzijdigheid.